Miben segítenek az algák?

A mikroalgákat a WHO tökéletes tápláléknak minősítette különlegesen magas vitálanyag tartalmuk miatt. Több, mint 4000 különböző, az emberi szervezet számára hasznos, beépíthető molekula és vegyület van bennük, mely jelenlegi tudásunk szerint egyetlen növényben sem található meg így együtt.

Gazdag esszenciális aminosavakban, vitaminokban és enzimekben.


​Összetevők:

Chlorella Vulgaris – Teljes értékű növényi fehérjét tartalmaz minden aminosavval, beleértve mind a nyolc esszenciális aminosavat is

Spirulina Platensis – Értékes fehérjéket, több mint 2000 enzimet, és vitaminokat tartalmaz (pl. a B- komplex vitamin teljes skáláját hordozza).

Lithothamnium Calcareum – Magas a kalciumtartalma, amelyet tiszta, természetes, szerves formában tartalmaz.

Astaxanthin ( Haematococcus Pluvialis alga kivonata ) –  Természetben található legerősebb antioxidáns. A sejtmembrán védelme kimagasló! 

Az Algeo egy multifunkciós étrend-kiegészítő chlorella, spirulina algákkal, astaxanthinnal és ganodermával. Igazi antioxidáns! Sokat segíthet az immunrendszer erősítésében, egy betegség utáni felépülésben is. Képes a hiányok helyreállítására. Pl. Vashiány és gerincsérv panaszok esetében nyújthat segítséget. (Nézd meg a videót!)

Az Algeo, amely mikroalga alapú készítmény gombákkal, papayával, csipkével, szőlőmaggal, valamint astaxanthinnal.

A benne található algák hatékony kombinációjával igazán sokrétű hatást fejt ki, mind a sejtek védelmére, mind az immunrendszerre. Fehérjék és aminosavak egész garmadáját tartalmazza.

AlgaQ étrend-kiegészítő italpor

Mikro alga alapú készítmény kurkuma kivonattal, valamint kiemelkedően fontos természetes astaxantinnal. 

Természet adta vitalitás Spaceman

Levertség, fáradékonyság esetén revitalizálja a szervezetet. A “tavaszi fáradtság” ellenszere.

Négy különleges alga-őrleményt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.