Immunerősítés

Az immunrendszer erősítéséhez elengedhetetlen a vitaminokban, tápanyagokban gazdag étrend és a napi fizikai aktivitás. A tökéletes választás a természetes összetevők, hatóanyagokban gazdag élelmiszerek, étrend-kiegészítők fogyasztása és a szabad levegőn való sport.

Lava

A Lava étrend-kiegészítő 7 olyan növényi összetevőit tartalmaz, melyek koncentrált formájuknak köszönhetően, már kis mennyiségben is hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez, javulásához. A kellemes, friss ízű készítmény szinte doppingolja a szervezetet, feltölti energiával, lendületet ad.

Fokozza az anyagcserét, megelőzi a hiánybetegségeket.

Összetevői:

Homoktövisvelő: több mint 190 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, megvan benne az omega zsírsavak teljes skálája. Természetes formája a szerotoninnak, mely ellensúlyozza a stressz hatásait. Ez a tibetiek által évszázadok óta szent gyümölcsként tisztelt növény, bővelkedik flavonoid- és fitotápanyagokban, melyek egészségvédő szerepe kiemelkedő.

Aloe vera kivonat: gyorsítja és normalizálja az anyagcserét, regenerálja a bélbolyhokat, tisztítja a felszívó felületet.

Ananász sűrítmény: Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet savbázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását.

Birsalma sűrítmény: Erősíti az immunrendszert és jótékony hatással van a vérszegénységre, mivel számos vitamint, pektint és a tanint tartalmaz. Gazdag A-, B1-, B2-, B6- C-, E- és P-vitaminban, valamint ásványi anyagokban (vas, kalcium, kálium, foszfor, magnézium). Szintén egyedülálló a P-vitamin tartalma, ami megelőzheti, vagy segítheti a skorbut, illetve a vérzékenység gyógyulását és a koleszterinszintet is szabályozza.

Őszibarack sűrítmény: magnézium, kalcium, szelén és cink természetes forrása.

Spirulina alga: klorofill és B12 vitamin tartalma kiemelkedő.

Haematococcus pluvialis alga: hatóanyaga az Astaxanthin, mely a legerősebb antioxidáns.

A készítmény nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Adagolás: naponta 2x 20 g önmagában fogyasztva, vagy 150 ml vízben elkeverve

Bejegyzés navigáció