Emésztési problémák

Az emésztési problémák hátterében számos kiváltó ok állhat.

Tünetei a hétköznapokban nem csupán kellemetlenek, de napról napra komoly kihívások elé állítják a tőlük szenvedőket.

„A halál a belekben lakozik” tartja a mondás. Ez igaz, mert az immunrendszerünk a bélrendszerben található.

Miért javasoljuk a Zeomineral termékek használatát?

Az Entero orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkezik.

Klinikai értékelést, Dr. Székely György (János Kórház Belgyógyászatának főorvosa) készítette. Kiadás dátuma: 2015.05.11.

További fontos tulajdonsága, hogy bizonyos mikroorganizmusokat pl. baktériumok, ill. paraziták spóráit is képesek irreverzibilisen megkötni. )

A Zeomineral Entero elsődlegesen olyan emésztőrendszeri problémák esetében alkalmazható hatékonyan, amelyek esetében a béltraktusban fokozott gázképződés és/vagy fokozott gázképződés jön létre, és/vagy fokozott folyadék beáramlás történik a tápcsatorna lumenébe.

Ezért elsősorban hasmenéssel és/vagy puffadással járó emésztőszervi állapotok tüneti kezelésére alkalmas. pl. toxinok, mikroorganizmusok , ill. számos szervetlen anyag pl. nehézfémek specifikus megkötésére is képes – hatásos segítség lehet az enyhébb bélfertőzések kezelésének kiegészítésére is valamint hatékony segítséget nyújthat ételallergiás és enyhébb mérgezéses jellegű problémák kezeléséhez is. A hasmenést már néhány alkalommal történő használata is hatékonyan megállítja. Miközben adszorbeálja a felesleges gyomorsav egy részét.

Az eszköz fenti képességei együttesen teszik lehetővé, hogy a civilizált világ tünetegyüttesének is tartott irritábilis bélszindróma bizonyos szakaszaiban alkalmas a tüneteinek enyhítésére, mivel csökkenti a nyákürítést, a puffadást és az ezzel járó hasi fájdalmakat.

Tovább a webáruházba >>>>>>