Az olcsó sokszor drágább

Környezetkímélő, környezetbarát, környezettudatos

A lényeg, hogy igyekszünk olyan életmódot folytatni, amely tekintettel van környezetünkre. A környezettudatos életmód hosszú távra szól: úgy élek ma, hogy gyermekeim, unokáim számára biztosítsam a természeti környezet fenntarthatóságát.

Meglepődhetünk azon, hogy akaratunkon kívül mi mindennel romboljuk környezetünket.

Egy egyszerű tipp, amivel bárki hozzájárulhat a környezet védelméhez: kezdjük a saját házunk táján. Nézzük meg, mit használunk a háztartásunkban, iktassuk ki a káros összetevőket, méreganyagokat otthonunkból.

Zeomineral Gloss – 1000 ml

Folyékony, környezetbarát mosogatószer bio-koherens* ásvánnyal.  Környezetkímélő, klór- és foszfátmentes öko-tisztítószer, mely nem tartalmaz töltőanyagot, szintetikus színezőanyagot, illetve optikai fehérítőt.

*BIO-KOHERENCIA:
A zeolitok, mint alacsony nyomáson és hőmérsékleten képződő ásványi rendszerek, az élet keletkezésének és törzsfejlődésének anyagi velejárója, szükségszerű részei a földi élő anyag környezetének. Az élő szervezetek baktériumflórája rezisztens a zeolit ásványokra. Ezek az anyagok az élő szervezetekbe, azok rendszereibe károsodás nélkül bevihetők. Ez a tulajdonság nemcsak testkoherens hordozóanyag rangra, de egyenesen gyógyszeripari, élelmiszeripari alkalmazásra jelölik a természetes zeolit ásványokat.

Tudtad?

A foszfát károsan hat az élővizekre, ugyanis megakadályozza, hogy a baktériumok lebontsák a szennyvizekben található anyagokat, és hasznosítható formában visszajuttassák a talajba.

Az SLS fényessé teszi a felületeket, de öblögetés után is megmarad, felgyorsítva szervezetünkben más mérgek, élelmiszer-adalékok felszívódását. 

Zeomineral Cleaner

Ásványos súrolószer természetes alapanyagokkal. Környezetkímélő!

SLS mentes!

Rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a háztartás bármely területén. Használható edények, konyhai és fürdőszobai felületek tisztán tartására.A zsíros szennyeződéseket és a vízkőlerakódásokat kiválóan eltávolítja. Bőrbarát készítmény, kellemes citrom illóolajjal. Csillogó tisztaság!